A masz gdzieś miejsce aby je spuścić ze smyczy ?My to tylko krótki odcinek na smyczy, a potem niech żyje wolność
Psy
- Mila
- Zadomowiony
Re: Psy
No właśnie bardzo cierpię, one pewnie też, że nie mogą w W-wie poganiać swobodnie :( Po pierwsze boję się bardzo ruchliwych ulic przy "alejach" spacerowych, a po drugie: Puśka i Asza atakują inne psy. Pewnie to skutek bronienia bramy na działce. Nic nie dało ponad 20 godzin resocjalizacji z chmarą psów, bo tam były idealne, a na osiedlu szału dostają na widok psa.
Jeżdżą ze mną raz w tygodniu na działkę, ale z kolei pchają się do domu, nie chcą ganiać po ogrodzie.
Jeżdżą ze mną raz w tygodniu na działkę, ale z kolei pchają się do domu, nie chcą ganiać po ogrodzie.
- Margolcia_K
- Zadomowiony
Ja kupuję Animondę Gran Carno przez Allegro. Tak ze trzy, cztery razy w roku, bo wtedy taniej.
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego dnia!
Margolcia
Margolcia
- urazka
- Zadomowiony
Milu myślę, że musisz wykazać się dużym sprytem podczas miejskich spacerów z całą trójką. Dla psów pewnie taki spacer też jest niezłym stresem. Jeszcze troszkę i wrócicie na działkę. Elmo sporo urósł. Pewnie nie byłaś z nim jeszcze u weta bo nic na ten temat nie napisałaś.
Aniu ja nie mam psa a córka kupuje puszki w Zooplusie. Od czasu do czasu jakiś znajomy przywozi jej zamrożone mięso wołowe.
Aniu ja nie mam psa a córka kupuje puszki w Zooplusie. Od czasu do czasu jakiś znajomy przywozi jej zamrożone mięso wołowe.
Pozdrawiam, Janina
- Mila
- Zadomowiony
Mesiu, a jaką on ma jedwabistą sierść :o Kto go dotknie, pogłaszcze, to nie może się nadziwić. Tylko taką starą "twarz" ma
, a dopiero 7 m-cy skończył.
Bardzo absorbujące nie są, bo dużo śpią albo bawią się resztkami rozbebeszonych zabawek. Ja mam radochę, obserwując te gadziny.
Bardzo absorbujące nie są, bo dużo śpią albo bawią się resztkami rozbebeszonych zabawek. Ja mam radochę, obserwując te gadziny.
- lora
- Zadomowiony